Левски СофияПърва Лига

Бивш играч на Левски се извини на Мъри Стоилов

Новото попълнение на Спартак Варна Здравко Димитров говори в предаването „Домът на футбола”. Крилото се върна към периода си в Левски, където беше отстранен от първия отбор от Станимир Стоилов.

„Тук условията са много добри. Може би има малко притеснение. Тук съм, за да помогна на отбора. Надявам се да се привлекат още футболисти, за да радваме фенове”, започна той.

„Спартак се консултираха с Левски, след това се свързаха с мен. Бързо се разбрахме. Беше тежка ситуацията. Съжалявам, че така се развиха нещата с Левски. Приех предложението, за да си вдигна формата и да ми дойде акълът. Нямах други оферти”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Темата е много дълга. И двамата с Димитър Костадинов си взимаме урока. Добри момчета сме, добри футболисти сме. Мъчим се да се върнем там, където бяхме. Съжалявам за много неща. Ще си го преодолея. С футбола ще си поправя грешките. Не обръщам внимание на хорското мнение. Най-тежко ми беше, че не играх 5-6 месеца, тренирах самостоятелно. Дошъл съм тук за ново предизвикателство. Диригентската палка е в г-н Стоилов. Извинявам му се, ако съм го обидил с нещо. Той коли и беси”, каза Димитров.

tribunasofia

„Не трябваше да си тръгваме с празни ръце от София, дори с три точки. Тази дузпа беше 100%. Доколкото съм запознат се гледа за дузпа и червен картон, е на за фал. От Локомотив не са виновни, че съдията ни ощети. Не спах цяла вечер след тази ситуация. Чиста дузпа, вижда се. Съжалявам, че не взехме три точки”.

„За 4-5 дни новият треньор ми направи много добро впечатление. Видяхте, че в София излязлохме да се надиграваме”, каза още крилото.

bet365
„За мен мачът с ЦСКА винаги е специален. Срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец винаги се излиза на 100%. Срещу тези отбори трябва да се доказваш. Надявам се феновете на Левски да гледат този мач”, добави той.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker