Ботев ПловдивТопФутбол

Бивш играч на Ботев защити Неделев: Клубът се води към нов фалит! Много е лесно да оплюеш някой

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Георги Какалов защити вече бившата звезда на “канарчетата” Тодор Неделев, за тренсфера му в Лудогорец.

Според ексцентричния футболист от близкото минало “жълто-черния” клуб се води към нов фалит от клубното ръководство.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на Какалов без редакторска намеса:

Защо го нападате всички мога да изброя няколко факта който да се стигне до това решение.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

1 Този човек да приеме това предложение е в следствие на това че не клуба Ботев Пловдив не го иска и неговите привърженици а сегашните управляващите безумно любимия му клуб..Защо като го искат в състава не му бе предложен нов договор .???Защото дане бъда лош пророк но в най близко време ще бъде фалиран този клуб за пореден път след ръководенето на хора с други цели и амбиции.От както се възроди клуба единствения човек който искаше и щеше да направи нещо беше Цветан Василев той знаеше какво р Ботев той знаеше идеята и как хората живеят с този клуб той разбираше феновете че това е техния начин на живот.

tribunasofia

2.Тодор е на 30 години колко футбол му остава на високо ниво мислите.?прост пример защо нормалните хора сменят местоработата когато им бъде предложено по добро заплащане що не си седите на същата на 1000 лв ми отивате на 2000 лв .?Защо заминавате в чужбина да работите ми не седите в България да живеете с 2000 лв а ходите по чужбина за 2000-4000 паунда месечно.???Нима не продавате страната си не бягате от нея да създадете един по добър живот за вас и вашите семейства.??Нима този човек няма семейство нима не иска да направи по добро бъдещето на бъдещите свой деца и жена.??Много е лесно да оплюеш а ние сме най силни в това да оплюваме.Аз не съм негов защитник а човек който е бил минал по този път и знам какво е сега знам какво е и от другата страна.
Преди да бъде линчуван и оплют седна ли всеки да се постави в тази позиция ? Не знам че не е и няма и да го направи защото защото никога не е изпадал в тази позиция в която е той.Приятелю смело напред и много успехи ти желая хората който те разбират ще те подкрепят.Сега разбирам за интерес и от страна на ЦСКА аз да си призная на Гриша Ганчев никога не бих отказал.А истината един ден ще излезне за това мъгливо и безумно управление знам да ти никога няма да излезнеш и да го кажеш а и не е твоя работа само знам едно това решение не е твое но всеки който те познава знае за какво говоря.
Успех братко!
bet365
Съсипахте го този клуб!Това човек който не обича клуба си ще плаче ли?
Колкото по бързо това ръковотство се махне толкова по бързо ще се съвземе клуба!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker