Локомотив ПловдивТопФутбол

Бивша кеч звезда: Ходих в Коматево, но бързо си тръгнах заради феновете! Дано покрай новия стадион видим и нов Локомотив

Един от най-известните българи Мирослав Бърняшев говори за любимия си тим Локомотив (Пловдив). До март месец 2020 г. той бе част от WWE – най-голямата кеч организация в света, където прекарва 10 години и бе сред главните „лоши герои“. Биейки се под псевдонима „Русев“, с течение на времето той спечелва симпатиите на милионите фенове на кеча по света.

36-годишният пловдивчанин е безспорният българският номер 1, що се отнася до фенове в Интернет пространството. Той има 1,2 млн. последователи в Instagram и 787 000 в Twitter.

„Гледах мача с Тотнъм. Даже, когато си бях в България, ходих на мач с Ботев в Коматево, но си тръгнах много бързо, защото там бяха много отрицателно настроени… (смее се). Да, следя ги, даже направих „локомотивец“ моя приятел Диего Баладо, който е коментатор от испанската телевизия”, заяви Миро.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Постоянно гледам мачове, винаги съм искал Локомотив да успее. Дори през 2004 г., преди да тръгна за Америка, ходих на парада след спечелването на титлата. Много добре се развиваме и особено сега с новините за новия стадион… Толкова време се надявахме, стискаме палци! Дано покрай новия стадион видим и нов Локомотив, който продължава да побеждава”, продължи той.

tribunasofia

“Напълно разбираемо е, че „локомотивците“ скочиха на Бруно Акрапович веднага. Но от друга страна, като каже, че му дават три пъти повече пари – можеш ли да го съдиш човека? Хем така, хем така. Лошото е, че се случи в такъв момент като началото на сезона. Аз обаче не съм от тези хора, които мразят други, защото не са от моя отбор. Да е жив и здрав, ние ще се справим и без него”, заяви още Бърняшев
“Но все пак Локомотив има шанс. Доколкото знам, имаме нови попълнения и сме непобедени в контролите през зимата. За мен най-важното е да направим стадиона. Това ще обърне много нещата – не само за отбора, но и за града“, завърши “Русев”.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker