Ботев ПловдивТопФутбол

Бивша звезда на Ботев се замеси в голям побой, кражби и заплахи за убийство

Бившият нападател на Ботев Пд Юнес Хамза предизвика скандал в Румъния, пише в днешния си брой “Мач Телеграф”.

Голмайсторът, който в момента е играещ-треньор във Воинца, бе обвинен в побой. Тунизиецът започнал бизнес с приятели в Плоещ. Задругата обаче скоро се разпаднала, защото нещата не им потръгнали. За капак един от партньорите твърди, че Хамза му е свил тлъст чек, а това действие било свързано и с побой. Става въпрос за Андрей Ботошану.
„Той искаше да стане съдружник във фирмата ни, която се занимава с дистрибуция на хранителни и други стоки. Имах поръчка за цигари и знаех, че съм сложил чека на бюрото си. Но не можах да го намеря. Обадих му се и питам: „Пич, брат, при теб ли е?“. Той каза, че е в него. Обявих му, че ми е нужен.
„Няма да ти го дам, няма!“. Отвърнах, че той е общ и това е престъпление. Напсува ме, но каза: „Ела в халето да поговорим, ще ти го дам“. Пристигнах там, а той бе с двама приятели. Влязох в офиса, но не помня какво ми каза. Успях само да промълвя: „Оставете ме, искам мир!“.
Веднага получих удар в устата. Счупи ми веждата, всичко! Заплаши, че ще ме убие. Душеше ме, но успях да избягам. Един от приятелите му някак се дръпна, за да го направя. Страх ме е да спя у нас. Говорих с адвокат, който ме посъветва да не влизям повече в контакт с него. Прати съобщение на жена ми. Дали съм добре, имал ли нужда от него. Съжалявал, прекалил.
Никой обаче не му отвърна. Бяхме, играли сме заедно. А сега дори не спя у нас, защото ме заплаши: „Ще дойда и ще те убия!“. Бил е 20 пъти у нас в последно време, дори и на Нова година. Там бяха и родителите ми. Не знам защо полудя! Имах впечатление, казах го и на полицията, че бе малко пиян (не твърдя, че употребявал наркотици).
Такива са му навиците. Видът му бе странен. И преди е избухвал, не съм първият, който е пострадал. Излива целият си гняв в удари и шутове. Но това, че може да има и нож – плаши“, разказа жертвата пред cancan.ro.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker