Локомотив ПловдивТопФутбол

Бербатов: Локомотив има шанс срещу Тотнъм

Българската футболна легенда Димитър Бербатов даде интервю пред Гонг, в което коментира жребия в Лига Европа. Както вече стана ясно, Локомитив ще срещне Тотнъм във втория квалификационен кръг на Лига Европа, а срещата ще се играе на Лаута.

Здравейте, г-н Бербатов. В крайна сметка съдбата определи Жозе Моуриньо и компания да дойдат на крака в Пловдив, какви са вашите мисли след жребия?

– Това е добра новина за българския футбол като цяло, най-вече за Локомотив Пловдив, защото те ще имат възможност да премерят сили с един много добър европейски отбор. Знаем какви футболисти има, знаем кой е треньор на Тотнъм, така че ще бъде тежко изпитание за Локомотив Пловдив. Тотнъм е фаворит, то е ясно, но всички обичаме изненадите, така че може и да се получи една в този случай, знае ли човек.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Англичаните се готвят за изразителна победа, а българите се радват, че ще срещнат отбор от такъв калибър. Колко голяма е пропастта според Вас между родния футбол и този в чужбина?

– Пропастта я има и е голяма, всички знаем. Феновете на Тотнъм се шегуват, защото идват в България и си мислят, че ще им бъде лесно, но всъщност няма да е така. Поне се надявам момчетата на Локомотив Пловдив да направят живота на Тотнъм труден, за да може като гледам мача да ми е интересно. Да не е едностранен мач, в който единият да напада, другият да се защитава. Локомотив Пловдив няма какво да губи, пък и кой знае, може някой да си заслужи изненадващ трансфер чужбина по този начин. Ако покажеш хубава игра, ще те видят.

tribunasofia

Все пак всичко се решава в една среща, така че чудеса не са изключени. Способен ли е според Вас Локомотив Пловдив на едно малко футболно чудо?

– Защо не? Разбира се, че Тотнъм са ясни фаворити в двубоя и сигурно ще излязат и победители накрая, но човек никога не трябва да спира да се надява. Пожелавам успех на Локомотив Пловдив. Ще гледам мача, ще им бъде трудно, особено без публика. Това е най-големият минус в случая. По този начин се намаля шансът, който имаха ако имаше публика, тъй като щеше да е интересно преживяване за всички там. Но това е футбол, да не забравяме. Колкото и минимални да са шансовете – има ги. И докато ги има, човек трябва да вярва!

Вие от коя страна ще гледате двубоя, кой отбор ще подкрепяте?

– Миналото ми с Тотнъм е там и няма как да бъде изтрито. По мое време са спечелили единствения трофей до момента от толкова време. Много пъти съм казвал, че е крайно време да спечелят нещо. Каквото и да е. Целта им е да спечелят този турнир. Следя ги и им пожелавам успех. От друга страна, като българин, стискам палци и на българските отбори да се представят добре, така че ще гледам и ще се наслаждавам. Дано са подготвили терена в перфектно състояние – да може топката да върви, не да отскача. Дано станем свидетели на хубав мач и да видим накрая какво ще се получи, стискаме палци. Може би Локо Пловдив ще изненада всички, колкото и малка да е вероятността.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker