Локомотив ПловдивФутбол

Белаид върти на шиш Левски и Локомотив (Пловдив)

Французинът с тунизийски произход Аймен Белаид осигури тежка вечер на Левски и Локомотив (Пд). Късно снощи трябваше да се разбере дали защитникът ще премине на „Герена”, или ще доиграе сезона на „Лаута”. „Меридиан Мач” съобщи за преговорите между „сини” и „черно-бели“ , но пикът на тежката трансферна сага бе вчера. Тя започна още късно вечерта в понеделник, когато лично Константин Динев обяви, че сделката с Левски,е факт и двата клуба са се споразумели. Оформянето на договора и личните условия изглеждаше като чиста проба формалност. Но докато в Левски едва ли не подготвяха официалното представяне на играча, от Локомотив (Пд) обявиха трансфера за на практика провален. Според информация, разпространена на официалния сайт на пловдивския клуб, Белаид се дърпа сериозно за преминаване в София, като паралелно собственикът на Локомотив му е предложил драстично увеличение на заплатата, за да преподпише и да остане на „Лаута”.

„Меридиан Мач” научи реалната причина за влизането на преговорите между Аймен и Левски в задънена улица. Проблемът между двете страни не е толкова финансов, а е свързан с желанието на Белаид да не се обвързва трайно със столичани. Той е пожелал да играе като преотстъпен на „Герена” до лятото, след което да може да преговаря с Левски, Локомотив (Пд) или трети клуб.

Настоящият контракт на Белаид с пловдивските „железничари” е само до месец май. При тази ситуация печеливш би бил само футболистът. Реално той ще създаде проблеми на „черно-белите”, които тепърва ще търсят подсилване в защита. От друга страна, дори да заиграе успешно в Левски, „сините” няма как да са доволни от това, че ще трябва да влизат в нови тежки преговори само след 5 месеца. Очевидно е, че Белаид умело върти на шиш и двата клуба в стремежа си да ги използва, за да си вдигне цената.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker