Ботев ПловдивФутбол

Бекали звъни на Хамза: Давам ти 150 000 евро

Румънският шампион Стяуа започва все по-сериозна офанзива за нападателя на “Ботев” (Пловдив) Юнес Хамза. Преди няколко дни медиите в северната ни съседка съобщиха, че грандът от Букурещ се облизва за тунизиеца. Днес пак в Румъния излезе телефонен разговор между представител на босът на Стяуа Джиджи Бекали и Хамза.

“Давам ти 150 000 евро на година. Това е максимумът, тъй като имаме таван на заплатите, който е приет от всички футболисти на “Генча””, заявил Вали Аргасеала, който се обадил от името на Бекали.

Хамза останал изненадан от обаждането, но бързо отвърнал: “Докато не се изясни ситуацията в “Ботев” (Пловдив) не мога да говоря с никого. Имам договор с клуба. Моля, свържете се с агента ми”, отсякъл нападателят на “канарчетата” и затворил телефона.

В същото време роднини на Хамза разкриват пред “Фанатик”, че към него има интерес от Германия, а офертата от Стяуа била ниска.

“Как да приеме 150 000 евро, като в момента получава 300 000 евро на година? Има интерес от германски клуб и за него би било страхотно да играе там”.

Както е известно, ситуацията в “Ботев” (Пловдив) е много тежка от финансова гледна точка и “канарчетата” най-вероятно ще се разделят с голяма част от скъпоплатените си чуждестранни звезди. Абел Анисе вече премина в Лудогорец, а румънците Бенга и Лукин отказаха да играя в мача с Либертас (4:0) от Лига Европа. Хамза и Доре пък не бяха картотекирани за първия квалификационен кръг на турнира.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker