бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Без новости преди дербито в Коматево

След срещата между представителите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив преди дербито на града, стана ясно, че няма да има нови изисквания от последната среща между двата отбора в Коматево.

На стадиона няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или употребили упойващи вещества, няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, няма да се допускат малолетни лица без родители, ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия предмети.

Както е известно, “смърфовете” ще получат 400 билета на цена от 10 лева. Очаква се продажбата да започне във вторник сутрин.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Че кво има да се бута на 4 телени мрежи, ебати кафеза за хвъркати, хубаво е жълТурците да свикват с кафеза, защото още 50 години поне няма да имат стадион в Пловдив, ебани турски гъзове под наем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker