бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Безобразен съдия попречи на Спартак да си тръгне с 3-те точки от Стара Загора

Спартак завърши 2:2 при гостуването си на Верея в Стара Загора и им открадна първа точка. Мачът от 9-ия кръг на Югоизточната “В” група се игра в събота от 16,30 ч. За жалост главно действащо лице в срещата бе съдията, който опорочи двубоят с неадекватните си решения.

Първото полувреме няма да се запомни с нищо, тъй като двете нули съпътстваха частта, а и никой от двата отбора не можа да намери правилния път към противниковата врата. За сметка на това второто полувреме бе изпъстрено с голове и емоции.

В 55-ата минута “гладиаторите” вкараха за 0:1. Тройна комбинация с едно докосване между Ст.Димитров, Ем. Иванов и Арфата, завърши с попадение на последния.

Беше ред да се изяви и главният съдия Иван Николов от Хасково. Той помогна за изравнителния гол на старозагорци в 58-ата минута. Удар на играч на Верея разходи топката по голлинята, коженото кълбо бе изчистено от спартаклии, но реферът прецени, че топката е влязла във вратата и зачете редовен гол за 1:1. Последваха бурни протести на “гладиаторите”, които обаче съдията не взе под внимание.

В 70-ата минута чист гол на Куртов бе отменен несправедливо от Иван Николов, за да “налее” още горчилка в играчите на Спартак. Все пак в 72-ата минута , напук на съдията, Спартак отново поведе с 1:2, след като Ем. Иванов вкара с глава.

Точно когато всички мислеха, че мачът ще завърши при този резултат домакините отбелязаха в 89-ата минута и се докопаха до равенството от 2:2.

И все пак съдийската помощ помогна на Верея да остане непобеден и в този мач, въпреки добрата игра на отбора на Спартак, който за пореден път доказа, че не се съобразява с никой.

Ръководството на Спартак бе лаконично след срещата: “Съдийската помощ помогна на домакините, решенията на Николов бяха безобразни!”

Източник: spartakpd.info

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker