Футбол

Баща преби майка на детски футболен турнир, организиран от Локо

На грозна екшън сцена станаха свидетели над 200 деца между 14 и 16 години, които вземат участие в международен футболен турнир организиран от Локомотив Пловдив, съобщава “Гонг”. Баща преби майка, избяга и мина на червено. Случката се е разиграла след двубоя между ЦСКА и Черноморец Бургас на родените през 2004 година деца, участващи във формата „Футбол 9“.

Най-интересното в случая е, че става дума за скандал между родители на деца от един и същи отбор, а не от съперников. Според свидетели, един от бащите на децата на ЦСКА с един удар повалил на земята майка на съотборник на сина му. Въпреки победата на ЦСКА с 3:1, явно е избухнал спор между родители на „червените“ играчи, който е завършил с удар в лицето на жената. Веднага след инцидента родителят е избягал с личния си автомобил, а свидетели твърдят, че дори еминал на червен светофар на излизане от стадион „Локомотив“ в Пловдив. Най-неприятното в случая е, че случката се е разиграла пред всички деца, които в последствие са наобиколили пострадалата жена.

На мястото на инцидента е пристигнала линейка и полицейски патрул, като извършителят се издирва. Формацията на ЦСКА е водена от Атанас Борносузов, а близки до отбора разкриват, че родителят е проблемен, като не веднъж е влизал в конфронтация дори с треньора. Бащата и майката били от близки семейства, но въпреки това скандалът е факт. В детския турнир в Пловдив участват общо 14 отбора – 8 родени през 2004 година и 6 родени през 2006 година. Има и немски отбор, на който Локомотив Пловдив гостува миналата година.

Източник: ГОНГ

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker