Ботев ПловдивФутбол

Балтанов си спомни откъде е тръгнал!

Капитанът на Ботев (Пд) Лъчезар Балтанов отдаде нужното на днешния противник на “канарчетата” – Септември.

Борбеният полузащитник прави първите си стъпки във футбола именно за софийския клуб.

Днес Балтанов публикува емоционално съобщение, в което си спомня за юношеството и иска да благодари на клуба, дал му шанса да играе на най-високо ниво.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

Малко знаят и говорят за това, защото не е сензация… Истината е, че аз се гордея с факта, че съм юноша на Септември София, че моят футболен път започна от там.
Никога няма да забравя как дядо ме записа да тренирам футбол и от 7 годишен ходех… с трамвая, моето детство премина на зеления килим. Днес казвам това, защото съм на прага на своя мач номер 200 срещу родния ми клуб, на прага на миналото, настоящето и бъдещето.

Искам да кажа на всички деца, че не е нужно родителите им да са влиятелни, някой да им помага или налага, за да успеят, достатъчно е само да мечтаят и да се трудят. Разочарованията са много, битките безброй, но висчко си струва. И не заради спечелените трофеи или името ви във вестниците, а заради аплодисментите от трибуните, усмивките по улиците и благодарността на хората.

Много смятат, че моят най-голям неуспех е неуспеха ми в отбора, в който очакваха много без да ми позволят да го дам, но помислете си, какво е разочарованието на 15 годишен мечтател, когато след полет и престой в “столицата на футбола” го върнат обратно, за да започне да мечтае отначало.

Благодарен съм на всички треньори, с които съм работил, на всички момчета, с които спорта ни е срещнал, във всеки клуб, за който съм играл съм оставил част от себе си, макар и аз като човек да съм грешил.
В Ботев аз осъществих най-големите си мечти, Ботев е клубът на сърцето ми, а днес сърцето среща детето.
Родители, подкрепяйте децата си и ги оставете да водят своите битки. Спорта възпитава…


Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker