БотевТопФутбол

Балтанов: Никога не съм играл на „Колежа“, чакам от 8 години да играя пред този пълен стадион

През зимата Лъчезар Балтанов се завърна в Ботев Пловдив, след като игра за Царско село в последната една година. В „Домът на футбола“ по Диема Спорт той призна, че е много щастлив от завръщането си при „канарчетата“ и се надява отборът отново да спечели промоция за евротурнирите. Балтанов разкри още, че една от най-големите му мечти е да играе на стадион „Христо Ботев“.

„Дойдох си вкъщи, така го чувствам. Радвам се и съм много щастлив. Още преди 8 години усетих Ботев със сърцето. После дойде подкрепата и обичта на феновете. А след успехите се чувствах още по- щастлив.

Не ми беше приятно при раздялата преди година, но го приех. Не съм злопаметен обаче и се радвам, че сега се връщам.

Заварих добър колектив и прекрасна организация в клуба. Виждам доста промени в положителен аспект. Има позитивно настроение и в голяма степен това се дължи на треньора.

Направихме добра подготовка при отлични условия. Изиграхме и добри контроли, готови сме за първенството. Има голяма конкуренция в отбора, Ботев разполага с много добри играчи на моя пост и дори и да не попадам в стартовия състав, съм готов да помагам.

Имаме потенциал за топ 3, както и да играем в Европа. Изживял съм го и ми се иска пак да изпитам тези невероятни емоции. Затова си пожелавам много победи.
Никога не съм играл на стадион „Христо Ботев“, а това е една от големите ми мечти. Надявам се да се сбъдне, чакам вече 8 години да изпитам тръпката да играя пред този пълен стадион“, заяви халфът на Ботев Пд.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg