ДюшСпартакФутбол

Атанас Узунов увери: Нека децата на Спартак (Пд) бъдат спокойни за бъдещето си!

Общинският съветник Атанас Узунов увери, че децата от школата на Спартак (Пд) ще могат да тренират спокойно, въпреки прекратяването на концесията на стадион “Тодор Диев”.

Както знаете, днес Общинският съвет на град Пловдив прекрати концесията на стадиона в кв.Кючук Париж и остави ПФК Спартак “Пловдив” без стадион.

Това очаквано предизвика реакция отстрана на всички обичащи футбола хора Под тепетата, които попитаха какво ще стане с децата на тима, на които им бе обещано, че ще продължат да се подготвят с емблемата на спартаклии, въпреки финансовите трудности на мъжкия отбор.

Ето какво каза бившият топрефер на България Наско Узунов в залата на Общинския съвет по темата:

“Стадионът не отговаря на стандартите на УЕФА и е ясно, че концесията трябва да се развали. Що се отнася до това дали Спартак може да стопанисва съоръжението – да, може. Има вратичка, според която тези деца може да тренират”.

“Предстои и промяна на закона за спорта, според която ще бъде позволено на футболните клубове да взимат стадионите под наем. Аз съм убеден, че ще намерим начин децата на Спартак да продължат да тренират там”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker