Други спортовеИзвън БългарияТенис

Анди Мъри не даде шанс на Гришо

Анди Мъри, който преди по-малко от месец спечели златен медал на Олимпийските игри, не даде никакъв шанс на Григор Димитров, побеждавайки го с 3:0 /6:1, 6:2, 6:2/ на осминафинала на US Open.

Мъри бе по-силен в отиграванията, връщайки и невъзможни топки за отиграване. От своя страна Григор направи 43 непредизвикани грешки. Димитров беше отказан от перфектната игра на шотландеца, който завърши мача с 9 аса, 5 двойни грешки, 28 уинъра и 24 непредизвикани грешки, като спечели 92% от геймовете на свой сервис.

Често се долавяха викове на недоволство от страна на “хасковлията”. Повратен момент в мача беше четвъртият гейм от първия сет, в който нашият тенисист допусна пробив, което сякаш повлия на психиката му.

По този начин Григор Димитров отпадна на осминафинал от тазгодишното издание на US Open. Мъри пък ще се изправи срещу Кей Нишикори на четвъртфинала.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker