бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ангел Палийски избухна срещу пост

Бившият президент на Ботев Пловдив и настоящ член на Борда на директорите в клуба изригна срещу публикация във Facebook и обяви че е сезирал полиция и прокуратура! Ето какво написа Палийски:

TribunaPlovdiv.bg публикува текстовете без редакторска намеса:

“Уважаеми С.С.
След като прочетох вашия гнусен, долен, интригантски и пропит с омраза коментар искам да Ви информирам, че след като търпях достатъчно време обиди , епитети и чудовищни конспираций всичко си има своята граница на търпимост, която Вие преминахте и прекалихте днес лично сезирах прокуратурата и полицията , като подадох сигнал за вашета публикация.
Надявам се в хода на разследването Вие да имате смелостта и достойнството да посочите вашите “ ДОКАЗАТЕЛСТВА“ с точните имена. И да си помислите до тогава дали зад тези „ДОКАЗАТЕЛСТВА“ всеки път , когато нашият отбор загуби дали не стоят едни и същи информатори на които така им е удобно, като Ви използуват за тяхно острие. Понеже същите “ те“ умрели от страх и пропити с интриги през последните две години в желанието си да кадруват в Ботев – прекалиха.
Аз лично се радвам , че най-после Вие се усмилихте да кажете , че имате доказателства за да може с ваше съдействие най-после истината да излезе на яве. А не като до сега да се крият зад гърба на някой. Дошло е това време цялата
общественност да получи истината и само истината.
Въпреки, че аз съм изключително спокоен и убеден , че никога футболист , треньор или който и да е от спортния щаб на Ботев няма по никакъв начин и за нищо на света и то точно в този финал да постъпи по обвиняван от Вас долен начин. И тук е момента да Ви напомня , че само до преди дни всички Ние възхвалявахме нашите футболисти. А сега заради информацията на вашите анти “ Доказателства“ ги нарекохте продажници. Недостойно, мръсно и подло е това. Разбирам напълно вашият гняв от загубения финал. Затова подадох този сигнал за да излезе истината най-вече с ваше съдействие след като имате ДОКАЗАТЕЛСТВА“ Още един път поздравления за проявената смелост. А всички посочени от Вас „ДОКАЗЕТЕЛСТВА“ при необходимост да се подложим всички на детектора на лъжата,
За всички останали обвинения достойни за научно, фантастичен филм относно “ лапаницата“ Ви го пожелавам и на Вас от все сърце да ви се случи ( справка финансово счетоводни документи съхраняващи се в клуба ) но и с голямо “ НО“ да дадете и една стотна от това , което аз съм дал като средства през тези години. Нещо с което никога не съм се афиширал и парадил през тези трудни периоди тъй като възможноста ми да помогна е било гордост за мен. ( справка всички бивши и настоящи членове на СД, както и служители на клуба )
Надявам се на вашета подкрепа и съдействие до пълното изясняване на случая. Отбора и Общественноста го заслужават.”

Реакцията на Палийски е продиктувана след ето този пост:

“Всики говори , че мача е даден! Това е Факт! За 90мин да нямаме удър в очертанията на вратата , само не ми изкарвайте Белия виновен!!!
Колкото и да сте специялисти по тънката тактика и го обвинявате , че е сбъркал състава, нека един да ми каже ЗАЩО последните 15мин топката като е в нас пред тяхното наказателно, никой не стреля във вратата случайно да не вкара. Вутов им крещи да му е дадът , но те си я цъкат там тошо лъчо и тонев( за негъра не говоря той е леш).
Та как се дава мач; изпълнява нареждане от горе и пр.
Нали Бойко делан и ко няма да звъннат на капитаните директно?
Тук се явявя един червендалест гнусен субект с наколенки наричащ се Ангел Палийски който винаги е бил свръзката между дириктивите , тотото , съмнителните обрати…и ето ти както винаги се е хвалил за „неговите“ момчета в отбора , играят ганкиното и купата е дадоха на циганите.
След три дни хоп, както винаги става, извършителя се връща на местопрестъплението! В събота застава на стадиона във Варна като президент . Една година го няма по мачове и точно вчера ли реши, веднага да видим спасителя. Който вече ни построи стадион и ни оправи задълженията.
За всеки един съмнителен мач имаме доказателства и инфо ча палийски стои зад тях и заради него загубихме и финала като влияе на двете капитанчета!
За справка нека всеки един от вас да си пусне репортажа от обръщалката с лудогорец 2:3 в коматево и да гледа за тяхния трети гол от корнер как тошо прекляка да му мине над главата а лъчо се разкрачва да му мине през краката, в същото време минев виси горе и покрива засадата! …
За баража със славия ангел стоя 4дни преди това в софия. Звъним на Сталев да му правим проблем за съдиите, а той ни отговаря, че сме имали ТРИМА хванати какво ревем! …
С берое там обръщалката- също.
Домакинския есента в коматево срещу буферите0:1, където белия не издържа и вече открито му скочи и тогава палийски беше пратен в девета глуха а Йотков седна отпред.
Подлива вода на г-н Самуилов -(Йотков) и на г-н Киров. Хората които го отдаличиха от лапаницата в нашият любим клуб.
АНГЕЛЕ ЩЕ ИМА ВОЙНА НО ТИ В БОТЕВ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕШ!!!
Тодоре незнам какво си му длъжен и с какво си зависим от него, на вече няма как да станеш легенда на нашия велик клуб! Ти се продаде не един и два пъти на тоя боклук!”

Подобни

4 Коментара

  1. ВСИЧКО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ РОДИ САМО В ПЛОВДИВСКИ БОЛНИ МОЗЪЦИ (АКО ИЗОБЩО ИМА И КАПКА МОЗЪК)! САМО ДА ПОПИТАМ САМУИЛОВ НЕ ОБЕЩАВАШЕ ЛИ ТАЗИ ГОДИНА ВЕЧЕ СТАДИОНА ДА ВИ Е ГОТОВ !?ИМАТЕ НАЙ БОГАТИЯ И НАЙ СТИСНАТИЯ ПРЕЗИДЕНТ !

  2. Еййй незнам в кой е грешката , ама има доста правописни грешки. Евала култури!

  3. Съветвам авторите и на двата поста да посетят курс по български език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker