Uncategorized

Залози без риск от WINBET за мачовете в Шампионската лига

Жребият за четвъртфиналите разпръсна добре топ-фаворитите в Шампионската лига и, поне на теория, три от четирите двойки изглеждат неравностойни.

ВЗЕМИ БОНУСИТЕ ➡️

Но в този турнир изненадите винаги дебнат зад ъгъла и се случват, когато най-малко са очаквани. А WINBET ви дава възможност да ги потърсите с новото издание на промоцията си със залози без риск за най-комерсиалния клубен футболен турнир в Европа.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В WINBET ПРЕЗ ПРОМОЛИНКА ТУК И АКТИВИРАЙ БОНУСИТЕ ЗА НОВ КЛИЕНТ ДО 200 лв.

За да участват в нея активните потребители на winbet е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мачовете от Шампионската лига Бенфика – Ливърпул и Манчестър Сити – Атлетико Мадрид, които са във вторник, 15 април, от 22:00 ч.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

В случай на губещ залог, всеки клиент с квалифициращ такъв ще получи по 20 лв. безплатен предварителен единичен залог за мачовете от Шампионската лига Челси – Реал Мадрид и Виляреал – Байерн на 6 април.

Пълните правила и условия на промоцията с публикувани на изцяло обновения сайт winbet

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker