Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Тотнъм искаха да играем в Лондон, но им отказахме

От Локомотив (Пд) сами са изпуснали лъвския пай от телевизионните права, които можеше да получат от двубоя с Тотнъм. Това стана ясно от изявления на Бруно Акрапович. Както „Меридиан Мач“ разкри, „смърфовете“ ще получат пари само за излъчването на срещата у нас. Останалото отива при „шпорите“.

„Искаха да играем в Лондон, защото им била трудна програмата, но отказахме“, призна треньорът на „черно-белите“.

„Ще имат бурна седмица, но аз живея за този момент. Аз знам, че с известна доза късмет можем да им се противопоставим на свой терен. Футболът е толкова красива игра, защото са възможни и изненади“, обяви Бруно пред SportSportba.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Интересува ме само Локомотив, но със сигурност това ще бъде само голям момент за мен. Ще бъда на една линия с Жозе Мауриньо, което ще е страхотно“, продължи треньорът.

„Записахме добър старт. Мачовете бяха трудни. Минахме и тежък период, който бе свързан със заразени от коронавирус“, каза още Акрапович.

tribunasofia

Така Тотнъм обаче успя да се пребори само за едно – ранен час на срещата. Двубоят на „Лаута“ е от 19,00 часа. Което ще помогне на „шпорите“ да се завърнат по-рано в Англия, където след ден и половина ще се изправят срещу Саутхямптън.

„Този жребий в Европа е кошмар за Жозе“, твърдят медиите на Острова от два дни насам. Тимът ще бъде почти без почивка, защото при успех над Локо му предстоят още две трудни седмици. Едната ще бъде белязана от още един мач в Лига Европа между тези от първенството, а другата от такъв за Купата на лигата.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker