Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Такива глупости не съм виждал другаде, другия път да играем в 9 и да си пием кафето

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори след равенството 0:0 с Арда, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

“Пропуснахме и ние и съперника да покажем нещо сериозно. Имаше емоция, хубава атмосфера, но както винаги в последно време дойде червен картон, който ни обърка работата. Даваш два жълти картона на футболист, който не е направил тежки нарушение, но както и да е.

Имахме шанс да победим, но топката отскочи на Карагарен по-лош начин и видяхте. Този мач се игра в 12 часа, това са глупости. Другия път може да го направят в 9 часа, за да си пием кафето с мача.

Един играч трябва да яде 4-5 часа преди мач. Аз трябва да вдигна играчите в 7 часа по тази логика. Каква е тази логика, мача да е в 12 часа. Такива глупости не съм виждал никъде другаде.

Не сме уморени, няма умора в нас. Нямам проблеми с физиката на отбора, но имаме играчи, които ни липсват на дадени позиции.

Няма да има промени до края на полусезона, ще играем с тези момчета и за Купата. Няма да правя ротации, но нямам толкова много възможности, нито искам да ги правя.

Локомотив е голям клуб, няма 0% нещо лошо от нас, но явно има някои, който явно ни пречи”, сподели Акрапович след двубоя.

Подобни

4 Коментара

  1. На тоя пък сега времето му пречело.По-добре да не го беше казавал да не се излага.Явно го подцениха тоя мач щото излезнаха все едно Арда сами ще се бият.Защо не пусна Аралица по-рано, като видя, че мача не върви; домакин си на Арда?Виновен е Бруно, че не ги е мотивирал достатъчно.Това вчера не беше Локомотив!

  2. На крива ракета-космоса й пречи.Изиграли хубав мач, абе Акрап, ти кой мач гледа? Къде беше агресията, домакинския натиск и високата преса? Аз имах чувството, че играем контрола с Арда, а не мач за първенството с апетит към второто място.Ти, като не можеш да биеш Арда, като домакин, за каква призова тройка говориш? Отборът ти излезна НЕ мотивиран и с нищо не показа, че иска да бъде сред първите 3.

  3. Съдиите му виновни, часът му бил виновен, някой ги мразил, гладни били… Типичните цигански оправдания.

  4. Гледай другия мач да бием, умнико!! На теб все другите ти са виновни….Имаш много шкарто в отбора, другарю…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker