бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Съжалявам, че напуснах Локо! Много хора останаха обидени, но аз работих честно

Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София Бруно Акрапович даде интервю от лагера в Турция. Той в момента е старши треньор на Шкендия, но не спира да се интересува от родния футбол.

Специалистът, който спечели три трофея със “смърфовете”, коментира периода си на “Лаута”. Ето какво заяви босненецът пред “Спортал”.

Говори за най-незабравимия момент с Локомотив:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“ Най-хубавият момент за мен беше първият гол на Минчев срещу Тотнъм. Там усещах колко възможно е да направиш нещо, ако вярваш в себе си и играчите вярват в теб. Малко хора знаят, че германският съдия, който беше на мача, отсъди дузпа с два червени картона, след като топката беше влязла във вратата. Ако голът беше зачетен, резултатът щеше да е 1:1 с 10 минути до края. Ядосах се малко. Момчетата направиха хубав мач и мисля, че той ще остане в паметта на много българи”.

Финала за Купата с Ботев:

“Концентрацията беше върху мача с Ботев. Преди този мач всички казваха, че Ботев в фаворит, но аз вярвах, че сме по-добри и сме в по-добра форма. Казах и на играчите, че вярвам в тях и трябва да покажат „кохонес“.

Говори за комуникацията си с играчи или треньори от Локо:

“От време на време отивам в Пловдив. Срещам се с Ванчо Траянов, Тунчев и Георги Илиев. С играчите имам много добри контакти. Искам така да остане, въпреки че има много хора, които останаха обидени. Важното за мен е това, че работих честно”.

Съжалява ли, че напусна “смърфовете”?

bet365
“Да, съжалявам, защото развитието там не беше такова, каквото заслужавах. ЦСКА спечели много пари от продажба на играчи. Всичко се развиваше добре с хубава игра и нова система. Не разбрах какво се случи и бях изненадан”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker