Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович разкри каква ще е селекцията

Лятната селекция на Локомотив (Пловдив) ще е съставена главно от български играчи. Това разкри пред “Тема спорт” старши-треньорът на “черно-белите” Бруно Акрапович.

“Първо ще изчакам да видя какви български футболисти ще ми предложат от ръководството и след това ще търсим други варианти, ако трябва. Всички играчи при мен минават проби. Важно е да видим и кои ще останат”, сподели босненският специалист.

Към доста от футболистите на “Лаута” има интерес от чужбина и е възможно някои от тях да бъдат продадени.

“Едно са желанията, а други очакванията и резултатите. Когато се върна в България, ще имаме по-голяма яснота за играчите. Това не е лесен процес особено след успехите”, добави Акрапович.

Локо се събира за първа тренировка на 5 юни. До 7 юни играчите ще минат обстойни медицински прегледи. От 11 юни “черно-белите” ще са на лагер в Боровец. Предвидени са 4-5 контроли. Възможна е и една проверка преди заминаването за планинския курорт.

Локомотив (Пловдив) се разделя с двама хървати

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker