бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Противникът играе толкова, колкото му дадем

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе доволен и похвали своя отбор, след категоричната победа с класическото 3:0 над тима на Берое, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от ”Лаута”.

“Радвам се много за мача, ние работихме много за тази победа. В голяма част от двубоя свършихме това, което трябва. Бяхме по-добрия отбор от опонента, това е.

Играем си нашата игра, гледаме да сме агресивни, да играем вертикално. Противникът играе толкова, колкото му дадем. Важното е, че си печелим мачовете.

За новите футболисти още не е ясно, ние сме направили това, което трябва. Те транират, жал ме е за тях, че не могат да играят. Те психически малко се ядосват, на проблемите, но се надяваме да се оправят нещата.

Когато дойдох, казах, че искам да играем хубав футбол, резултатът ще дойде сам”, завърши Акрапович пред репортер на TribunaPlovdiv.bg от ”Лаута”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker