бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: При нас няма пияници и криминални типове, никой не закъснява за тренировки! В мача за Купата ще се върнем към успеха!

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира по доста любопитен начин играта на своя отбор при равенството 2:2 срещу Монтана.

Босненецът изрази увереност, че тимът му ще се върне към победния път още в утрешния двубой срещу Загорец за Купата на България.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Говорих с момчетата и им казах, че всеки един отбор ще иска скалпа на Локомотив. Подготвени сме много добре и физически, и тактически, но понякога се случва така, че сами си вкараме един гол и нещата се обръкват. Така се случи срещу Монтана, където направихме доста индивидуални грешки”, заяви Акрапович.
“Не смятам, че ранният гол е предимство. В кариерата ми съм гледал много мачове, в които някой отбор вкарва бърз гол до 5-ата минута и след това винаги е губил. Знам как трябва да се оправим. Но и нямах възможност да ползвам всички футболисти. Един Салинас много липсваше в мача срещу Монтана. Диниш Алмейда имаше контузия в глезена и по принцип не трябваше да играе, но рискува за отбора и искаше да помогне. Може би трябваше отначало да започна с Гомис, но не исках да го слагам на толкова отговорни позиции от рано”, каза още наставникът на черно-белите.
“При нас няма недисциплинирани играчи, няма пияници и криминални типове, никой не закъснява за тренировки. Просто този мач с Монтана трябва да се забрави по най-бързия начин и да продължим напред. Сега ще заложим всичко, за да изглеждаме добре в мача за Купата и да се върнем към успеха”, завърши Бруно Акрапович.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker