Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович преди Лудогорец: Ще бъде по-леко от двубоя с Ботев, Ожболт ще е резерва

Старши треньорът на Локомотив Пд – Бруно Акрапович, говори пред медиите преди двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец (3-юли от 20:30 часа, Национален стадион “Васил Левски”).

Локомотив Пд си спечели право да участва в този сблъсък, след като в средата на месец май победи градския съперник Ботев Пд във финала за Купата на България (1:0). Това ще е третият мач за Суперкупа с участието на “черно-белите”, след като тя спечелиха трофея през 2004 г. (победа с 1:0 над Литекс Ловеч) и го загубиха през 2012 г. (поражение от Лудогорец с 1:3).

“След като сме се класирали за този финал за Суперкупата, ще искаме и да го спечелим. На този етап със сигурност не сме подготвени на 100 процента – както ние, така и противникът. Но ще направим всичко възможно да се представим по най-добрия начин”, заяви босненският специалист на днешната си пресконференция на Лаута.

“Няма треньор, който да е доволен от селекцията, защото винаги ще иска още качествени футболисти. Нашата селекция още не е завършена и е възможно да привлечем и други играчи”, допълни Акрапович.

Той коментира по интересен начин факта, че от английския Шефилд Уензди са освободили Ияд Хамуд заради ниския му ръст.

“В Европа гледат на тези неща и не искат да рискуват много. Преди синът ми да отиде да играе в Италия, първото нещо, което ме питаха, е колко е висок. Аз гледам по друг начин на нещата. Напълно възможно е малък на ръст футболист, какъвто е Меси, да направи чудеса във футбола. Може и да се греши фатално. Преди години Хайдук (Сплит) освободи Лука Модрич с мотива, че не става за голям футбол, защото е нисък. Много опасно е за треньорите да кажат за някой, че не става. Между другото, за мен също казаха, че не ставам, когато бях на 18 години. Но пък след това играх в Бундеслигата и в националния отбор на Босна”, припомни си Бруно Акрапович.

Подобни

4 Коментара

    1. Тъпанар измисли нещо ново това се отнася за жълтите педали И в Белозем я няма и няма да я има скоро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker