Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович охлади мераците за Даксон

Старши треньора на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович отговори на “черно-белите” фенове, които напоследък са все по-активни в молбите си бразилецът Даксон отново да облече екипа на пловдивския клуб.

“Хората са под карантина. Разбирам ги, че сега имат идеи за отбора. Мисля обаче, че на 33 години този футболист няма да е в нужната кондиция за нашия отбор. Търсим млади футболисти, които да развиваме”, коментира той пред “Меридиан Мач”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Акрапович също така е уверен, че заради кризата, породена от коронавируса, ще има доста добри свободни агенти, с които да подсили тима си.

tribunasofia

Той и цялото ръководство на Локомотив (Пд) следят внимателно ситуацията в другите клубове и вече са набелязали футболисти от България.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

ГЛЕДАЙ: Магьосникът Даксон с хеттрик макар и на 32 години

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

3 Коментара

    1. абсурдното е че Акрапович не е искал и Митко Илиев в началото.Когато е отишъл на лагера Митко е стоял над час в лобито без някой да го погледне.Акрапович категорично не го е искал защото бил възрастен но Зума е натиснал Крушарски да го вземе :facepalm: :white-black: :white-black: :white-black:

      1. Той нито ги е гледал,нито знае по тяхно врече,че имахме два пъти по-добър отбор от сега,нито ги е изпробвал,но отказва.Златински,Даксон(случая с Митко не го знам,но ако е така,не му прави чест).
        Изтървахме футболисти,с които сега можеше и да сме на първото място.
        В момента Бруно проявява ИНАТ,а не обективност.Не завършва ли отзад с ИЧ не му го хвали.
        Едно е да си гледал записи,да си го извикал на проби,да го видиш в някои контроли и чак тогава да го одобриш или не,други е да го правиш от ИНАТ,с което дипломатично да кажеш„АЗ РЕШАВАМ,ЩЕ СТАВА КАКВОТО АЗ КАЖА“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker