Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Не съжалявам, че напуснах Локо, защото поех най-големия отбор в България

Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София Бруно Акрапович заяви, че не съжалява за избори си, който направи, напускайки “смърфовете” за да премине в столичния тим.

Босненецът сподели, че не е сърдит на “армейците” и разкри как се е отразила новината на играчите, че Гриша Ганчев смята да се оттегли от клуба.

“Добре се чувствам, просто беше изненадващо. Не го очаквах. Малко съм объркан, но гледам позитивно на нещата и гледам в бъдеще. Книгата вече е затворена”, започна Акрапович.

“Стойчо Столилов ми се обади в неделя и за 10 секунди ми съобщи, това беше всичко. За мен е много важно да мога да ръководя големи отбори, където напрежението е много повече и хората гледат по-внимателно. Аз бях успешен, направихме много победи, включително и в Европа. Това за мен е положителното. Негативните неща ги оставям на заден план. Треньорът трябва повече да участва в селекцията, за да изпълни това, което иска и да е успешен”, добави той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Не бях деен участник в селекцията на ЦСКА през зимата. Те ми го казаха в началото и аз се съгласих така да бъде. Вярвам в себе си, че мога всеки играч да го направя добър. Така и тука познавах много от футболистите, но не съм очаквал толкова много от тях да напуснат отбора. Става малко по-трудно да оправиш нещата, въпреки че безспорно привлечените играчи имат качества”.

“От самото начало ми казаха, че няма да се допитват до мен за трансфери. Поставиха ми цел към мен – второ място и Купа. Знаете, че за Купата няма кой да ме бие, това го знаете всички в България. За първенството бяхме четвърти, когато дойдох, сега делим второто място. Реалната цел щях да я изпълня”, смята двукратният носител на Купата на България като треньор на Локомотив Пловдив.

tribunasofia

“Няма за какво да съм сърдит. Вече дълго време футболът не е това, което трябва да е. Сега е бизнес, много повече парите играят и няма простор, за съжаление. Емоциите оставям на друга страна. Аз се раздавам на 100% за клуба, за който работя. Исках да покажа на фантастичните фенове, че отборът върви напред. Стойчо Стоилов само ми каза, че съм уволнен, не вярвам да е негово решение“.

“Със сигурност нещата в ЦСКА се промениха, след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля. Всеки футболист и служител на клуба си задаваше въпроси какво ще става, какво ще се случи в бъдеще. Това притеснение не е нужно и не е в правилния момент. Малко след победата срещу Славия продадохме Али Соу и Вальо Антов. Много неща се случиха, откакто аз съм треньор. Болни от коронавирус играчи, контузени, успех в Европа, продадени основни играчи… Това са въпроси за бъдещето на клуба, а не за играта.

Изобщо не съжалявам, че напуснах Локомотив, следващата крачка беше много голяма, защото поех най-големия футболен отбор в България, няма за какво да съжалявам“, допълни още босненският специалист.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker