Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Моята идея е да работим с повече млади футболисти и българи

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде интервю, в което отрече информациите, че алжирският футболист Уалид Арджи е бил пред преминаване при „смърфовете”. Той също така потвърди, че в клуба се работи непрекъснато по селекцията и е предложил на Христо Крушарски да се вземат двама нови играчи от родната efbet Лига.

„Неверни са информациите, че сме имали предложение към алжирския футболист, не е имало оферта от нашата страна. Към нас трябва да е пратено видео, след това трябва да се повика на тренировка и ако всичко друго е наред едва след това получава предложение за договор. Нямаше такъв контакт към него”, коментира Акрапович за Гонг.

„По време на пандемията се намирам в Аугсбург, Германия. Всеки ден прилича на миналия ден. Държим връзка с отбора, опитвам се да остана позитивен, надявайки се нещата да се променят в позитивна насока. В Германия нещата започнаха да вървят добре и дано се случи същото и в България”, каза още треньорът на “смърфовете”.

На въпрос, свързан с доиграването и приключването на този сезон, Акрапович отбеляза:

„Според мен всички искаме да доиграем първенството. Всички треньори, играчи – желанието ни е да сме на терена, но трябва да имаме достатъчно време, за да се подготвим. Формата на играчите им е отпаднала с тези тренировки вкъщи и не е лесно да се подготвим наново. Тогава няма да сме на 100% и е много вероятно да има много контузени играчи.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Ако е възможно да се играе май, юни и да се изиграят мачовете, то аз съм за този вариант. Трябва да помислим за новия сезон, но никой не знае в цял свят. В Германия също още не са взели решение и няма нищо конкретно. Надявам се УЕФА да направи някаква система, за да са доволни всички клубове и след това няма да има нещо, което не е окей за дадени клубове. Важно е всички да са съгласни”, добави Акрапович.

„Селекция в Локомотив се прави нон-стоп. Всичко е отворено при нас, гледа се навсякъде къде има свободен играч. Такъв, който има желание да дойде на „Лаута”. Много активни сме в това направление, знаем за нашите възможности, които са добри и може да предложим нещо сериозно на играчите. Най-важното е да са важни за нашия отбор. Опитвам се винаги да привличам млади футболисти. Искам да работя и той да иска да направи нещо от себе си в кариерата. Не само да дойде и да получи двойни пари, но това за мен не е пътят, аз не искам такива играчи. Имаме вече скаутски-анализи на няколко футболисти. В това число говоря и българи. Предложих на Крушарски двама играчи от България, но каква ще е ситуацията след коронавируса – ще видим дали те биха дошли. Моята идея е да работим с повече млади футболисти и българи”, отсече треньорът на пловдивския гранд.

tribunasofia

„Искам да поздравя всички колеги и треньори, тъй като е много трудно за всички нас. Надявам се всички да са наред със семействата си и близките. Искам да поздравя и нашите фенове, тъй като ми липсват. Не на последно място искам да честитя Великден и на всички българи и да пожелая светли празници”, завърши интервюто си Бруно Акрапович.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker