Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович: Мачът за Купата е по-важен, за него сме концентрирани

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович призна своята вина за загубата 0:1 от Септември София в 29-ия кръг на Първа лига. Специалистът не отрече, че е подбрал единадесеторката си главно с мисъл за предстоящия първи полуфинален сблъсък срещу септемврийци за Купата на България, който ще се играе във вторник.

Загубата в първенството няма да повлияе особено върху позицията на Локомотив в група Б от втората осмица, където пловдивчани са сигурни, че ще заемат една от първите 2 позиции.

„Загубихме, защото един от техните удари завърши в нашата мрежа. През първото полувреме направихме пропуски пред тяхната врата. Няма какво да кажем повече. Контролирахме играта, имахме ситуации. Направих състав, който да бъде миксиран. През второто полувреме можехме да покажем още много. Аз съм виновен, защото пратих играчи на непривични за тях позиции. Съхранихме някои футболисти, за да могат да отпочинат за мача във вторник”.

„Виждаме, че момчетата са тотално концентрирани за мача за Купата, който е по-важен за нас. Всички искаме да дадем най-доброто от себе си във вторник. Това е двубоят, който чакаме.”

„От Филип Колев през 15-те минути, които игра. Да не забравяме и Уирис Де Оливейра, който изигра пълни 90 минути. От него съм много доволен.”

„Хареса ми агресията през първото полувреме и пресата, която налагахме. След това трябваше да вкараме гол, мъничко ни липсваше, но това е нормално, когато повечето играчи не играят толкова редовно. Понякога просто не върви. От много от футболистите съм доволен. Със сигурност на някои футболисти им липсва кондиция. Не е толкова лесно да влезеш, след като не си играл 5 мача.”

„Няма опасност за пренавиване, ще се погрижим. Футболистите показаха, че могат да понасят напрежението, да се намират в подобна позиция. Мисля, че ще играем умно и силно, както и с голямо желание”, завърши 51-годишният Акрапович.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker