Локомотив ПловдивТопФутбол

Акрапович: Липсата на Йосип е огромна, но имаме играч, който да запълни празнотата! По-качественият отбор сме от Искра

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе награден за “Треньор на месец юли”. На официалната пресконференция по случая, той сподели очакванията си за предстоящите мачове със Славия от третия кръг на Първа лига и Искра (Даниловград) в турнира Лига Европа.

“Благодарим на всички, които са гласували за нас. Това е голямо уважение за мен. Благодаря на отбора ми, който ми дава тази възможност да вземам награди. Щастлив съм, че работя с такива уникални хора. Дано радваме феновете с хубав футбол и още по-големи успехи”, заяви наставникът на “смърфовете”.

“Всичко е до работа. Има още качествени отбори – ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Надявам се, че ще бъде интересно и всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има шанс и за други отбори да влязат в битката. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си наново, да се концентрираме върху играта си.”

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Гледахме техен мач вчера. По-качествени сме, но няма да е лесно. Ще се опитаме да се класираме за следващия кръг, смятам, че сме по-добрите”, заяви Акрапович относно отбора на Искра (Даниловград), срещу който “смърфовете” ще се изправят в първия кръг на надпреварата.

Вчера играха доста здрав футбол, няма да е лесно да ги бием и момчетата трябва да го знаят. Отиваме с голяма концентрация, с желание. Събираме адреналин през седмицата, който да изкараме по време на мача. Това ще бъде ключовото. Всичко е възможно в един мач. Ние сме единствените, които предложихме да се играе само по един мач, така че не се плашим от никой. Имаме доверие в себе си и качествата си”, допълни наставникът.

tribunasofia

“Успяхме да задържим почти всички играчи, които сме искали. С Томашевич имахме уговорка, ако има оферта от добър отбор, да го пуснем. Искаме да развиваме всичките си играчи. Привлякохме млади, качествени играчи. Очакваме още един играч. Липсата на Йосип е огромна, но в лицето на Чико имаме играч, който може да запълни празнотата на тази позиция.

Концентрирани сме да спечелим нещо тук. Винаги играем за победа, но днес се изправяме срещу сериозен отбор с качествен треньор. Комплименти към моя колега.

Не съм човек, който се връща назад, интересува ме само бъдещето. Срещу Ботев (Пловдив) не играхме добре, момчетата го знаят, но дори не се сещам вече за този мач”, завърши босненският специалист.

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker