бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Акрапович и Ожболт с награди, Крушарски: Нямам против да играем на стадиона на Ботев Пд европейските мачове

Христо Крушарски даде преди минути пресконференция в столицата, където Бруно Акрапович и Ален Ожболт бяха избрани за треньор и футболист на месец май. Собственикът на черно-белите засегна темата със стадионите в Пловдив:

„Ботев нещо тръгнаха да дърпат да правят техния стадион! Дано не се отметнат за стадион Пловдив. Аз за Локомотив съм направил проект за стадион, който е едно малко бижу. Той е за 10400 души и ще ни е достатъчен за вътрешното първенство. За големите мачове обаче ни трябва голям стадион. Уж бяхме навити всички клубове за стадион Пловдив, но чувам сега, че единия отбор е почнал да се дърпа. Аз няма против да играем на стадиона на Ботев Пд в европейските мачове, но той няма да е достатъчен и няма да има нужната категория.

В петък идват седалките за Лаута. Ние до 20 дни сме готови. Дали ще играем в Пловдив ще зависи от жребия. Ако ни се падне някой голям отбор няма да можем да го посрещнем на стадиона за 7500 места.

Арда да внимават първия кръг, че ще домакинстват на Ботев на нашия стадион. Тук сте ми сложили жълт микрофон, но нищо“, пошегува се в типичния си стил Христо Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker