Локомотив ПловдивФутбол

Ако изпадне от шестицата, Ботев ще играе само с 20-годишни

Бъдещето на Ботев (Пд) зависи много от това дали клубът ще завърши в Топ 6 на „А” група, пише “Меридиан мач”. Ръководството е изправено пред нови тежки проблеми, свързани с финансирането на клуба. За момента думите „селекция” и „нови попълнения” са забранени при „канарчетата”. Ако възпитаниците на Велислав Вуцов се класират в първата шестица, всичко ще е окей, но вече има начертани спасителни ходове, ако това не се случи. Евентуален срив ще ограничи сериозно както приходите от телевизионни права, така и от рекламните договори. Ако пловдивчани са при по-добрите -Лудогорец, ЦСКА и компания, отборът със сигурност няма да продава футболисти. При класиране след шесто място, основните играчи като Томаш Иршак, Адам Стаховяк и Иван Цветков ще бъдат освободени и ще се разчита само на младоци. В следващия шампионат със сигурност ще се разчита повече на футболисти като Стамен Бояджиев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Станислав Дрянов, Атанас Милев и др.

“Меридиан мач”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

    1. От всяко дърво свирка става, нали…..айде моля ти се, нещата не отиват на добре, свалете розовитв очила. Вили, въпреки че е изкукал, съумява да ги надъхва, но ще видим до кога, още една загуба няма да ми понесе вече. И все пак дано се оправят нещата, защото не съм особен оптимист

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker