АкадемикБаскетбол

Академик Бултекс с опит да обедини всички отбори в Пловдив

Академик Бултекс 99 предприема интересна и похвална инициатива.

Пловдивският баскетболен клуб иска да върне традициите и да обедини спортните клубове под тепетата. За тази цел ръководството на студентите е готово да предостави безплатни билети за футболистите на Ботев, Локомотив и Марица, както и за волейболистките на Марица.

„Мечтата ми е да видя залата ни пълна, затова призоваваме всички да ни подкрепят не само в предстоящия ни домакински мач срещу шампиона Лукойл Академик, но и в останалите ни срещи у дома”, заяви президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

„Готови сме да предоставим безплатни билети за състезателите на футболните клубове и волейболният Марица. Преди години всички пловдивски отбори бяха подкрепяни от футболни, баскетболни и волейболни фенове, нямаше Локо, Ботев, Академик, Марица. Защо да не възродим тази традиция?!

В крайна сметка всички ние играем за Пловдив. Нека покажем, че пловдивската спортна публика е единна и знае как да подкрепя любимците си”, допълни още Врачев.

Той предлага също така на мачовете на отборите в Пловдив да бъдат анонсирани останалите срещи на клубовете от Града под тепетата и да се приканват зрителите да подкрепят всички тимове.

„Готови сме да го направим за колегите ни, надяваме се на повече реклама и на нашите мачове”, каза още босът на Академик Бултекс 99.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker