Локомотив ПловдивФутбол

Аймен Белаид за преминаването му в Левски: Не знам нищо за трансфер, бях в Испания

Играчът на Локо Пд Аймен Белаид бе любезен да говори на летище София, при пристигането на Локомотив от Испания. Въпросите към него бяха насочени към евентуалният му трансфер в Левски и какво той знае по тази тема.

„Не знам нищо повече към този момен, заяви с усмивка Белаид. Бях в Испания. Бях в тренировъчния ни лагер, така че може би трябва да питате президента.”

След като му бе обяснено, че президентът Коко Динев е обявил, че Локо Пд и Левски са се разбрали за трансфера му, Аймен продължи.

„Вие сигурно знаете нещо повече, сподели Аймен. Аз нищо не знам. Знам ,че медиите го пише, но аз тренирах и играех и нищо не знам. За Левски като отбор знам само това, което пише по вестниците. С никой не съм говорил от този клуб. Имам респект към сегашният ми клуб и когато говоря с президента, тогава ще мога и аз да ви кажа нещо.”

Дали Аймен Белаид се чувства добре, от факта, че Левски го иска?

„Всеки играч би се чувствал добре, когато други клубове го забелязват, доволен е Аймен. Пак ви казвам, че нищо не знам. Не само срещу брат ми ще ми е трудно, но и другите ги чувствам като братя, но засега съм в Локомотив.”

На провокацията как ще се чувства със синята фланелка, Аймен се замисли за момент, но се измъкна.

„Ще се чувствам …,” започна, но се спря Белаид. ” Как да кажа като съм играч на Локомотив.”

Дарик

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

3 Коментара

  1. Кокич ! Притеснени сме за тебе , защото си се събрал с лоши другари – Золума , Узуна и сие … Бегай от там , дорде е време ! После може да е късно … Знаеш , каква е съдбата на повечето от собствениците на КлоакоМотив ! … Зарежи ги тия мангали и бягай !… Тук само те използват ! Ще ти изпият кръвчицата и ще те изплюят , както направиха и с г – н Марешки !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker