Локомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Адам Сотков представи Павел Колев и отговори за базата, задълженията, Томаш и бъдещето на Локомотив

Локомотив (Пловдив) официално даде дълго чакана пресконференция, на която говори единия собственик Адам Сотков, който представи и новия изпълнителен директор на клуба – Павел Колев, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

На пресконференцията на ”черно-белите” присъстваха още Валентин Николов – представил на Хома, Десислава Иванова – от генералния спонсор на клуба и Антон Иванов – новия административен директор на клуба.

profittips-the best football tips

“Бързам да представя Павел Колев, тъй като за нас е голямо удоволствие да имаме такъв професионалист в екипа си. За нас това е голяма част, защото нямахме човек на този пост и аз го заемах. Забавихме се, но исках да е човек, който е много добър професионалист и отговаря на изискванията, които Локомотив има към всеки един човек, който е част от екипа. Всичко от този момент с първия отбор ще започне да зависи от Колев, тъй като аз се изморих от тази част.

Доволен съм от последните два мача, не беше лесен сезон. Не мога да кажа и че не съм доволен. Това, което бяхме поставили като изискване пред треньора, а именно топ 6 – беше постигнато. Нашата цел за новия сезон е Европа.

profittips-the best football tips

Ние и в момента разчитаме на много футболисти, която нашата школа произвежда. Хората там работят много професионално. От БФС имаме одобрение, че ще ни помогнат за изграждането на изкуствен терен, а Крушарски ще изгради два естествени терена. Не знам до кой етап са. До края на годината със сигурност ще имаме три терена.

Трябва да дефинираме какво е среден отбор от Европа – стадион ни трябва, а той се изгражда. Трябват ни и собствени футболисти. Трябва ни и отбора да се издържа сам, аз се боря с едно мнение, че който се занимава с футбол един вид да претърпи всякакви загуби, защото футбола в България е едно много губещо звено.

Има много примери в България и извън страната, че това не е вярно. Ние работим за това да се случи и ще се случва това с много процеси. Стъпката за средно европейска величина е отбор който играе често в турнирите и да може да се издържа.

profittips-the best football tips

Ще има Общо събрание, кога ще се случи не знам, но да там ще бъдат избрани нови членове и освободени нови. В момента аз и Крушарски сме наравно, но Крушарски има 0.14% повече. По негово желание, той отговаря за ДЮШ, а аз по мое отговарям за мъжкия отбор. Генералните решения ги взимаме двамата.

Аз ако смятам, че ще забавяме постоянно заплатите, значи мястото не ми е за тук. Имаше забавяне на заплатите, дори и днес се изчистиха заплати. Случва се, но се и надявам да спре да се случва. Вдигнахме рязко бюджета, за да се класираме за Европа, но това не се случи.

Дали бюджета ще претърпи промяна, като г-н Колев ще реши какво да се случи с него. Бюджета не е малък, но и класирането не е малко спрямо миналата година.

Локомотив към днешна дата има неизплатени заплати към малко футболисти. На чужденците е платено, на българите ще им бъде платено до края на тази седмица. Има задължения към публични дружества, но мисля, че те не са много.

profittips-the best football tips

След общото събрание, ние ще опростим задълженията на клуба, колко ще бъдат опростени, няма смисъл да коментирам, но то ще е в ползва на клуба, а то ще е максимално много”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker