Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Агитките на Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) си стиснаха ръцете за едно “мирно дерби”

Два дни преди Дербто на Пловдив представители на фенклубовете на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) се събраха в сградата на Общината, за да призоват за мирно протичане на мача – без ексцесии и сблъсъци.

Там по един представител на двеите агитки – Тихомир Ганев от Локомотив (Пд) и Атанас Стафунски от Ботев (Пд) – си стиснаха ръцете в присъствието на заместник-кмета “Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков.

“Подобна среща имаше преди една година”, припомни Георги Титюков. “И двата фенклуба имат желание футболната среща да протече в спокойна и нормална обстановка. Ние от Община Пловдив призоваваме всички, които обичат Локомотив и Ботев да ги подкрепят с песни, викове или с други интересни начини. Надявам се да не се стига до сблъсъци, а да се получи един хубав мач”, допълни заместник-кметът.

lokobotevderbibet1bet

Двубоят е в неделя, 20-и ноември от 15 часа. Можете да го следите в GONG.BG, както и да гледате на живо в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT 2.

Атанас Стафунски от фенклуба на Ботев припомни как в предишни години след края на футболните срещи феновете на двата отбора са сядали на една маса и спокойно в шеговит тон са обсъждали заедно резултата. “Убеден съм, че феновете на Локомотив искат същото. Нека дербито се реши на терена, а не по трибуните”, призова той.

Според Тихомир Ганев от фенклуба на Локомотив най-важното е феновете да подкрепят своите отбори. Важно е и хората да се върнат на стадионите – бащите със своите синове.

“Идват нови по-добри времена. Имаме прекрасен президент, нов треньор. Локомотив е едно семейство и ние сме заедно в добро и лошо. Надявам се да се поздравим с победата на нашия отбор. Всички фенове са добре дошли на трибуните на стадиона”.

Следете всичко около Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив със специаланта категория на TribunaPlovdivbg – „Дербито на Пловдив“!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker