Локомотив ПловдивФутбол

Абушев пред TribunaPlovdiv.bg затова дали ще се завърне в Локомотив, защо не е осъдил “черно-белите” и друго

Бившият футболист на ЦСКА Рангел Абушев даде интервю за читателите на TribunaPlovdiv.bg. Пред нашата медия двадесет и четири годишният  нападател разкри дали ще се завърне в отбора на Локомотив Пловдив и защо не е завел дело срещу клуба въпреки, че е можел да осъди “черно-белите”.

Припомняме Ви, че до момента Абушев е играл два пъти за “смърфовете”, през сезон 2010-2011 и 2012-2013 от където после премина в ЦСКА.

– Здравей, Рангеле. Слухове от последните дни те свързват все по-усилено с отбора на Локомотив Пловдив. Има ли нещо вярно във всичките писания в медиите и ако да до каква степен са стигнали преговорите ти с ръководството на “черно-белите”.

– Не, нямал съм абсолютно никакъв контакт с когото и да е било от ръководството на Локо Пловдив. Точно затова не съм наясно от къде е дошла тази информация, но откъдето и да е просто не отговаря на истината.

– След новината сред привържениците на Локомотив се забелязват мнения, които са на двата полюса. Според едни е добре да се завърнеш в клуба, а други пък са ти така да го кажем обидени за напускането ти през лятото по посока ЦСКА. Какво би искал да кажеш на феновете?

Ами нормално е. Различни хора, различни мнения. Винаги има две страни на монетата. Аз мога да бъде само щастлив от факта, че съм допринесъл по някакъв начин за клуба, който ми е на сърце. Радвам се, че продължава да има хора – локомотивци, които не спират да ми пишат и да се интересуват от моето развитие. Няма по-хубаво чувство от това да си оценен някъде и именно заради тази обич на феновете, Локомотив е толкова велик отбор и винаги ще бъде. Дори и хората, които са на другия полюс и ме критикуват, дори те показват, че отбора не им е безразличен и ревностно го пазят от това да бъде посрамен по някакъв начин. За това не мога да им се сърдя ни най-малко.

abushev sportabg.com

– При положение, че си нямал никакъв контакт с никой от Локомотив, това затваря ли ти всички врати за завръщане или…

Относно моето завръщане… на този етап не мисля, че ще стане. След време, при други обстоятелства бих приел на секундата отново да се завърна, стига да съм желан, но дори и тогава да не стане, винаги бих откликнал да помогна на клуба по някакъв начин, дори не само спортно-технически. Неслучайно не водя дело срещу клуба за неизплатени суми…

– Заговори за неизплатени заплати. Би ли искал да кажеш нещо повече за читателите на TribunaPlovdiv.bg по въпроса?

 Ами няма какво толкова да кажа по тази тема. Имам две неизплатени заплати от клуба. Мои адвокати ми гарантираха, че ще си получа парите ако заведа дело, но това е все едно да осъдя родителите си… Те ми казаха, че съм луд да се откажа от тази сума, защото тя не е малка, особено при факта, че не съм взимал заплата вече седем месеца, но това, че си имам принципи не са само думи. Искам да попитам, колко хора биха се отказали от пари заради любимия си отбор, но иначе “локомотивци” на думи много…

Още по темата:

Абушев пред завръщане в Локомотив (Пловдив)

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker