Ботев ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев (Пд) все още живее в съня: Събота е. Голямата футболна емоция не стихва в мен…

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес фен на Ботев (Пд) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, с което прави коментар на завоюваната от неговия любим тим Купата на България преди няколко дни.
Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>
TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Голямата футболна емоция не стихва в мен…

Събота е. Трета майска утрин се събуждам рано, рано изпълнен с радостната тръпка по любимия „Ботев”! По точно, по героичния успех на момчетата от сряда вечер на финала. Пиша тези редове, а очите ми отново плуват в радостните сълзи след последния съдийски сигнал! За пореден път гледам срещата по телевизията чрез връщане и пак съм там, и отново пея, и скандирам ведно с другите на стадиона!

Каква публика само!

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Всеки бе накипрен в този празничен ден със своите жълто-черни атрибути. Лицата на всички, и жени, и мъже, и деца искрят в очакване на началото! Малки момчета пискливо пригласят на големите в поредицата от песни за „Ботев”- Пловдив.Н а седалките в стадиона, жълто черни знамена очакваха часа, в който да ги развеем над главите си. Целият активен сектор „Б” бе обхванат от зорките погледи на 5- 6 момчета от организаторите. Долу на пистата, с микрофони в ръка, през цялото време на срещата те не щадяха силите си за непрестанната здрава и навременна мощна подрепа за футболистите ни на терена. Стадионът се тресеше от любимите песни за отбора.Столицата трепереше от звуковата канонада от човешките ни гласове и яркоизразените фойерверки ! България тръпнеше със задоволство при неотстъпчивата и себераздавателна игра на футболистите от „Ботев”! Защото орелът лудогорски, собственоръчно издигнат в местен „анадолски” култ, с подвита опашка отлетя на някъде!

Отвори се место, за да се отприщи радостта на един народ! На този народ! Българският!

В деня на нашия празник 24 май, небето разреши радостните прегръдки на всички, изживяли този триумф на шепата наши футболисти ! Щастливо се поздравляваха и прегръщаха знайни и незнайни!Прочувствени мъжки и женски очи плуваха в радостно опиянение от победата.Клаксони свириха! Песни за купата изпълниха софийското небе!Атмосферата беше прекрасна! Дивите животински дела на определени софиянчета с нарязване на гумите, намериха своето место, като черна клюка от запомнящата се вечер.

Този спомен от „доброжелателното гостоприемство”на столичани, не ще изтрие единственото преживяване на финала.Дори и претупаното закриване на националния турнир по футбол, не ще ни развали вечния спомен от вечерта на 24.май.2017 година.

Къде са жълто-черните гирлянди при връчването на купата- се питахме на стадиона, във времето между песните за „Ботев”! Нима победителите от този колектив не заслужаваха разноцветните фойерверки в небето над националния стадион? С достатъчно закъснение зазвуча известната песен на „Куин”! Е, може би „диджей” Домусчиев беше заложил други песни да се пеят и други танци да се играят!

Но,сори ,МАЙНА ! Футболистите на „Ботев” се раздадоха на терена и победиха звездния ти тим!! В името на патрона,традицията и феновете на отбора!

ФЕНОВЕТЕ!!!

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Каква сила са те! Събирана от поколения, обичта към този отбор отново след много години даде резултат! Затова и тя, радостта беше и продължава в дните да е така искрена,буйна и всеобхватна! Такава „дива” беше на стадиона! Толкова спонтанна и мощна пристигна късно вечерта в родния Пловдив! Такава многобройна и пъстра крачеше по улиците на града ни след победителите!

За да се въздигне в небето от площада пред кметството. И да се разнесе по целия свят, където наши родни българи живеят в другите страни! Традиционните хапливи подмятания на фенове от други отбори не можаха да изтрият направеното от момчетата на картата на футболна България.

„Приятелите” от другия пловдивски тим пределно ясно отново показаха какво могат най-добре да правят!Дела и думи, в които нищо учудващо няма!Особено за нас, по-виделите от живота поддръжници на този славен отбор!

Бъдете горди – вие сте героите на „Ботев”- Пловдив!

Вие се доказахте! Трайно сте заели места в нашите сърца! С обич ви желаем здраве и футболно дълголетие ! И други по-изявени успехи да са ви в краката!

А те ще дойдат скоро,ще видите!!!

И вие така го чувствате, нали?!? Нека отново и отново изживяваме големите победи с вас!

27.май.2017 година Пловдив Т.Д.

                                                                                                                                                                                                                                                                                Изпратил: тинко

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

4 Коментара

  1. Ефенди,още си във филма.
    Каква България те гони какви 5 лева?За да пишеш това писмо,явно имаш достъп до интернет,но нямаш очи да видиt,че 99% от форумни и фейсбук потребители,ви казват чe всичко е нагласено.
    Ще го разберете по-нататък.
    Какъв стадион се е тресял?
    Вие сектора не можахте да си напълните,а стадиона беше полупразен.Агитката ви почти не се чуваше.
    Единствения показател че имаше някаква публика,бяха двете нахлувания от 10 човека на пистата зад вратата и дивашкото им скачане на дюшека зад вратата.
    А за най-смешното шествие досега в България,няма да говоря.Първо вие трябва да се срамувате от себе си,после да гледате вашите„приятели“от другия пловдивски отбор.
    Не ви понася истината.
    Радвайте се на подарената ви купица колкото искате.
    Още след няколко месеца,ще си видите,че по-далеч от селото ви не сте!

  2. Мрън мрън мрън поредния надишан с лепило жълтък дето от наркотици не вижда каква е реалността а тя е че рязаните полегнаха и то очевадно или просто им бше през … за тая купа.А те още си мислят че са галактичски шампиони и скачат по фонтаните в центъра на града ни като мангали за стотинки отгоре на всичкото се събраха 1000 мангала на голято им честване и през почето време пяха кур за локо але и тям подобни глупости

  3. Мале, мале хубаво, че ви полегнаха Лудогорци, голяма радост, голямо нещо. Ако бяха играли за 30 минути три гола вкарваха…..знаете го вътрешно, ама си говорите само като сте на затворени врати

    Все пак поздравления, купата си е купа и остава в историята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker