Локомотив ПловдивФутбол

Неделчев: Локомотив ще запази гръбнака си, пари за подготовка също ще има

Председателят на Управителния съвет на „Обединение за Локомотив“ Николай Неделчев разкри добра новина за бъдещето на отбора. След срещата между ръководството и футболистите на тима, Неделчев сподели, че гръбнакът на тима ще се запази и през следващия сезон, а може да бъдат добавени и по всяка вероятност ще бъдат добавени нови имена.

„Говорихме за подписване на нови договори с футболисти, които влизат в сметките на треньора Христо Колев и неговия треньорски щаб. Мога да кажа бройката на хората, които твърдо са потвърдили – това са 12 човека, има още трима, които почти сигурно ще потвърдят, така че гръбнакът на отбора се запазва. Имаме няколко набелязани футболисти, които да бъдат привлечени на ключови постове и така, вървим напред“, каза Неделчев.

А на въпрос как ще се разделят с играчите, които няма да останат в клуба, Неделчев отговори: „С благодарности, защото те са били в една тежка ситуация. Това е работа на треньора, нека той ги оповести. Разделяме се като нормални интелигентни хора. 7-8 човека са.“

„Това, което нося в ръцете си, са офертите за подготовката, може би в следващата седмица това ще е факт. Ние ще осигурим финансирането на тези две подготовки, така че се надяваме отборът да е готов за сезона след това. Целият треньорски щаб остава и се запазва в същия състав“, завърши новият силен човек на “Лаута”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker