Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Лоша дисциплина! Локомотив (Пд) получава червен картон на всеки втори мач при Акрапович

Отборът на Локомотив (Пд) често проявява нерегламентиран характер по време на мачовете си под ръководството на Бруно Акрапович.

“Смърфовете” са били санкционирани с десетки жълти картони в 13-те двубоя при босненаца, но по-интересно е с колко червени са били декорирани те.

Бруно Акрапович води “смърфовете” вече в 13 срещи. В тях той постигна 2 победи, 5 загуби и 6 равенства.

В рамките на тези двубои се забелязва, че често “черно-белите” завършват 90-те минути с намален числен състав от 10 души.

Това се е случвало в точно 6 срещи от шампионата, което прави грубо на всеки втори мач под наставничеството на Акрапович.

Дали това се дължи на прекаленото желание за доказване, дали заради неумението да се контролират емоциите в напечени мигове, или просто заради нуждата от бързи моментни решения на терена, които понякога се оказват неправилни? Ясно е обаче, че в момента “черно-белите” са най-санкционираният отбор в Първа лига.

Ето ги червените картони за играчи на Локомотив (Пд) по време на пресроя на Бруно Акрапович:

Пламен Николов /Локомотив (Пд) – Лудогорец 0:3

Абделхаким Буна/ Локомотив (Пд) – Пирин (Благодвград) 1:0

Славия – Локомотив (Пд)/ Мохамед Муса

Симеон Райков/ Локомотив (Пд) – Берое 0:2

Черно море – Локомотив (Пд) 0:1/ Димо Бакалов

Антони Милина/ Локомотив (Пд) – Дунав (Русе) 2:2

Трябва да споменем, че още преди идването на Акрапович в Пловдив дисциплината на пловдивчани винаги е била рехава, дори и при предишния наставник Войн Войнов. Още в миналогодишните плейофи в “Топ 6” играчи на Локомотив (Пд) бяха гонени 4 пъти в 10 мача – Умарбаев/ Локомотив (Пд) – ЦСКА-София 1:2, Велковски/ Локомотив (Пд) – Лудогорец 0:3, ЦСКА-София – Локомотив (Пд)/ Павел Виданов, Иван Горанов/ Локомотив (Пд) – Дунав (Русе) 3:4.

В началото на настоящия сезон Ивайло Марков напусна преждевременно терена срещу Левски при 0:0 на “Лаута, както и Ванчо Траянов при унизителната загуба с 0:3 от Ботев (Пд) в кв.Коматево.

ВИДЕО + СТОПКАДРИ: Колко пъти съдиите ощетиха Локомотив (Пд) в последните кръгове?

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker