Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски не се отказва, ето къде ще строи базата на Локомотив

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не губи надежда, че ще построи тренировъчна база въпреки отказа на Общинския съвет да му предостави 70 декара в жк Тракия. 63-годишният бизнесмен е бил на преговори с управата на Община Марица за парцел в землището на Скутаре, пише в. „Марица”.

Селото е в непосредствена близост с града и разполага с всички необходими комуникации. Крушарски е поискал 50 декара, на които да бъдат изградени седем тренировъчни терена. На първия етап не се предвижда строителство на сгради.

„Срещнахме разбиране от страна на хората от община „Марица”. Кметът обеща по най-бърз начин да вкара за гласуване предложението, което ще направи. Надявам се този път да не ударим на камък, както това стана с Община Пловдив. Разочарованието не ме е напуснало още. Много бих се радвал, ако г-жа Каназирева направи така, че недостроеният хотел на „Лаута” скоро да заработи и да не рухне. И като заработи, в него да има деца спортисти, а не комаврджии”, заяви Крушарски.

Подобни

Един Коментар

  1. г-жа Курвазирева, може само да помоли своя любовник маминия да и построи този хотел и да го напълни със скъпо платени проститутки, каквато е и тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker