Извън БългарияФутбол

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Джанлуиджи Буфон направи 117-ия си и вероятно последния си мач в Шампионска лига в сряда вечер. Мач, който със сигурност ще остане в кариерата му, като един от паметните двубои, които той е играл.

До продължението на двубоя с Реал Мадрид, всичко за Ювентус вървеше перфектно. ”Старата госпожа” водеше конфортно с 3:0 и бе близо до продълженията, след 3:0 за ”белия балет” в първата среща.

В 93-ата минута обаче, главният рефер Майкъл Оливър отсъди дузпа, която според мнозина е повече от спорна. Това провокира Буфон до краен предел, който скочи на главния рефер. Веднага след това той бе изгонен с директен червен картон.

След това, на врата влезе Войчех Шченсни, а останалото е история… Но мнозина се чудят какво е казал италианецът на топ съдията във Висшата лига, мигове преди да бъде изпратен за късна баня.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

ГЛЕДАЙ: Буфон по-бесен от всякога: Съдията има кофа за боклук, вместо сърце

ГЛЕДАЙ: Буфон по-бесен от всякога: Съдията има кофа за боклук, вместо сърце

ГЛЕДАЙ: Буфон по-бесен от всякога: Съдията има кофа за боклук, вместо сърце

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker