Други спортовеЛека атлетикаПловдивчани

Габи Петрова след покрития норматив за Световното: Падна ми камък от сърцето

Габриела Петрова няколко пъти беше близо до преодоляването на границата от 14 метра в тройния скок през този сезон, но така и оставаше сантиметри под нея. Вчера на международния атлетически турнир “Пловдив” сребърната медалистка от еврошампионата в зала в Прага през 2015 г. спечели с 14.19 м и покри норматива за участие на Световното първенство в Лондон от 4 до 13 август.

Веднага след състезанието възпитаничката на Атанас Атанасов даде интервю за Sportal.bg, в което разкри какви са следващите ѝ цели през сезона, за какво ще се бори на планетарния форум в Лондон и други любопитни подробности.

“Вече съм малко по-спокойна и щастлива, по-устремена и по-нахъсана. Много благодаря на цялата публика. Няма как да не ти падне камък от сърцето, въпреки че винаги съм била на мнение, че нормативите не трябва да са нещо, което да ме притеснява, но тази година така се случиха нещата. Може би заради дългото отсъствие от пистата, ми трябваше повече време. Сега вече тръгвам от едно по-горно стъпало”.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Източник: sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker