Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) ще опита да сложи точка на сезона с усмивка в дома на шампиона

Тази вечер отборът на Ботев (Пд) ще закрие футболния си сезон 2017/2018г. с гостуване на шампиона на страната в последните 7 години Лудогорец.

Срещата е от 17:30ч. на ст.”Лудогорец Арена”, като нея ще можете да проследите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg!

Разградчани си осигуриха предсрочно титлата и голяма част от асовете на треньора Димитър Димитров – Херо вече са във ваканция. Така той ще даде шанс да доста от резервите и юношите на тима в днешния двубой срещу Ботев, който отдавна не се бори за нищо в шампионата.

Пловдивчани едва събраха група за мача, като треньорът Николай Киров също ще разчита на много юноши и резерви. Вратарят Иван Чворович и звездите Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов въобще не са в групата, а местата им заеха юношите Стелян Ангелов, Крис Добрев и Иван Василев.

Няма да играе и нападателят Жоао Паоло, който е преотстъпен от Лудогорец и не може да участва в двубоя, а и в момента се намира в родната Бразилия.

Ботев (Пд) така и не успя да постигне двете си основни цели през кампанията – защита на Купата и участие в европейските клубни турнири, след като отпадна от Славия в турнира за Купата в 1/2 финалите и не се добра до 3-та позиция, която дава право на бараж за Лига Европа.

За Лудогорец двубоят носи имиджов характер, тъй като през сезона тимът допусна едва две загуби и то в края на миналата година. Любопитен факт е, че “зелените”, които си осигурява неизменно предсрочно титлата, няма победа в последния кръг на предните три сезона. Дали тази “традиция” ще бъде нарушена предстои да разберем днес.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат безплатен достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Вероятни стартови състави:

Лудогорец: Симеонов, Панов, Терзиев, Керчев, Петров, Димитров, Дост, Ковачев, Янков, Александров, Цвятков

Старши треньор: Димитър Димитров

Ботев (Пд): Кайзер, Минев, Терзиев, Пиргов, Филипов, Юсеин, Бризола, Ндонгала, Афонсо, Добрев, Петков

Старши треньор: Николай Киров

Феновете на ЦСКА-София поискаха Неделев чрез анкета

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker