Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Бонев: Иван Иванов ще донесе удоволствие на хилядите привърженици на Локомотив

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев също бе щастлив от факта, че Иван Иванов подписа с “черно-белите”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

”Много се радвам, че представям Иван Иванов. Един нов-стар футболист на Локомотив. Изключително радостен съм, тъй като знам качествата му като човек и футболист. В един такъв период в какъвто се намира Локомотив той е много важен за нас. Пожелавам му здраве и с играта си да направи това, което правеше преди да тръгне за големия футбол, тъй като той тръгна от нас. Смятам, че присъствието му на зеления терен ще донесе много голямо удоволствие за него и хилядите привърженици на Локомотив”, сподели Зума.

Още по темата:

TribunaPlovdivTV: Иван Иванов: Радостен съм, че съм тук, Локомотив го чакат големи неща 

На Лаута представиха Иван Иванов (снимки) 

СНИМКИ: Иван Иванов тренира с новите си съотборници 


100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker