Ботев ПловдивФутбол

Алваро Юлияно пред TribunaPlovdiv.bg: Ботев (Пд) е клуб с големи цели, щастлив съм, че дойдох в България!

Бразилецът Алваро Юлияно вече е пълноправна част от отбора на Ботев (Пд).

Снощи той премина обстойни медицински прегледи, а днес се появи на първото за тима занимание за новия сезон. Малко след края на тренировката репортер на TribunaPlovdiv.bg поговори с бразилеца за неговите цели през новия сезон с екипа на “канарчетата”, първите му впечатления от обстановката в “жълто-черно” и за предишния му опит като футболист.

“Много съм щастлив, че дойдох в България и Ботев (Пд). Познавам Бризола, той ми е приятел. Мисля, че ще се адаптирам бързо. Това е клуб с големи цели. Готов съм да помогна на отбора и се надявам на една добра година за нас. Надявам се да се представяме на очакваното ниво в мачовете”.

“Аз съм на 25 години. Утре (6 юни) навършвам 26 години. Играл съм в Ботафого (Сан Пауло), Калдензе и още няколко отбора в Бразилия. Имах и 6-месечен престой в Италия с отбора на Терамо, но там не играх официални мачове. Моята позиция е в центъра на терена като полузащиник”.

“В момента се чувствам добре, не съм контузен. Надявам се да се представяме добре в Европа. Искам да печелим колкото се може повече мачове и във вътрешното първенство”.

СНИМКИ И ВИДЕО: Бризилецът се появи, 20 “канарчета” излезнаха за първа тренировка с Ботев (Пд)

СНИМКИ И ВИДЕО: Бризилецът се появи, 20 “канарчета” излезнаха за първа тренировка с Ботев (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker