бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Коко Динев потвърди: Аймен Белаид отива в Левски

Константин Динев заяви за Гонг и Дарик радио, че е постигната договорка между Левски и Локомотив Пловдив, за привличането на футболиста Аймен Белаид от страна на столичния клуб.

„Разбрахме се с Левски за Аймен Белаид, заяви Коко Динев за Gong.bg и Дарик радио. Преговорите бяха продължителни и ние нямаше как да го задържим в Локомотив, защото договорът му с нас свършваше май месец. Аймен се представи добре с екипа на Локомотив и сега остава да се разбере с Левски за личните му условия. Локомотив Пловдив ще получи трансферна сума и процент от следваща продажба. Няма как от мен да ги научите, ако искат от Левски да ви ги кажат. Ние ще намерим заместник на Аймен за да бъде още по-добра защитата на Локомотив.”

Аймен Белаид се прибира малко преди полунощ с Локомотив Пловдив от Испания, където игра в две контроли, които се оказаха последните му мачове с „черно- бялата” фланелка.

За да се подпише договор между Левски и Локомотив ще трябва Аймен да се разбере със „сините” за личните му условия, което ще стане в присъствието на личния му мениджър. Очакванията са да няма проблем Аймен Белаид да се споразумее за личните му условия.

В Локомотив Пловдив ще продължи да играе другия Белаид – Тижани, който е брат на Аймен.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

 

Подобни

2 Коментара

  1. Кокич ! Притеснени сме за тебе , защото си се събрал с лоши другари – Золума , Узуна и сие … Бегай от там , дорде е време ! После може да е късно … Знаеш , каква е съдбата на повечето от собствениците на КлоакоМотив ! … Зарежи ги тия мангали и бягай !… Тук само те използват ! Ще ти изпият кръвчицата и ще те изплюят , както направиха и с г – н Марешки !

  2. Тото Динев
    Принуден съм , да спра издръжката на отбора ! Имам наложен запор върху всички сметки … Сбогом , мои верни другари от Лайнута – Золума , Узуна , сбогом верни циганета от Аджесана и Шекера .
    P.S. Има Провидение и то наказва ! А Жълтият цвят винаги печели !!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker