Ботев ПловдивФутбол

Вижте в TribunaPlovdiv.bg колко хиляди евро ще прибере Ботев за Жоао Пауло

Ботев (Пд) ще осребри с 300 000 евро продажбата на бившата си бразилска перла Жоао Пауло, научи TribunaPlovdiv.bg.

Както знаете, днес кариоката бе представен като новото попълнение на шампионaЛудогорец.

По наша информация двата клуба са постигнали договорка за тази трансферна цена на кариоката, която ще бъде платена от шампионите. Според различни източници “канарчетата” и “орлите” на практика са се споразумели за трансфера още преди коледно-новогодишните празници.

Официализирането на сделката се забави, тъй като се чакаше нападателят да се завърне в България, за да премине задължителните медицински прегледи и тестове. Всичко около тях мина успешно и двата отбора финализираха трансфера.

С очакваните 300 000 евро в Ботев (Пд) ще могат да позакърпят и бюджета си през следващите месеци.

След покупката на топреализатора на “канарчетата” Лудогорец за пореден път ще налее сериозна сума в клуба в труден момент за пловдивчани.

TribunaPlovdiv.bg припомня, че през лятото на 2014-та година шампионите привлякоха Абел Анисе и Юнес Хамза от “Коматево”. Малгашът бе продаден за 650 000 евро, а тунизийският нападател срещу 450 000 евро.

За Анисе възникна спор, тъй като според договора между двата клуба 50% от трансферната сума се полагаше на трета страна в лицето на дружеството “Моран Трейд” на бившите босове на ЦСКА от фирма “Титан”. През лятото на 2015-та година “жълто-черните” получиха и 185 000 евро за Цветелин Чунчуков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker