Локомотив ПловдивТопФутбол

Томаш: Пускам отбора в почивка и ще се чуя със собственика, Локомотив ще го има благодарение на феновете

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе повече от разочарован и ядосан след загубата с 2:1 от Хебър.

“Този резултат е неприятен. Като направихме това, което искахме и говорихме. Отбелязахме гол, създадохме и ситуации, но някак не успяхме да отбележим още един гол. С него щяхме да си затворим мача. През втората част положихме усилия. Мисля, че Хебър цял мач нямат ситуация пред нашата врата, но ето вкараха два гола.
“Локомотив винаги ще го има, благодарение на публиката. Любослав Пенев е много добър треньор и рядко променя стила си на игра. Щом днес си позволи да го направи, значи, че той уважава стила на Локомотив.
Като игра – този мач ни е по-добър от гостуването в Кърджали, но резултатът е негативен. Много пъти съм казвал обаче, че резултатът не е фактор. Фактор е работата. Днес с една победа щяхме да бъдем едно място нагоре в класирането.
Относно нов договор, беше ми споменато един път. Сега ще пусна отбора в почивка, ще се чуя със собственика и тогава ще ви кажа. Имам договор до лятото. В момента, в който подписах, докато ми свърши договорът, ще работя със сърце и душа и ще давам най-доброто от себе си”, заяви Александър Томаш.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker