АкадемикБаскетбол

Янков: От началото на сезона се представяме на приливи и отливи

Старши треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков коментира загубата на своя тим от шампиона Балкан след поражението с 89:59.

“Основната причина за загубата е, че Балкан играе на съвсем различна скорост от тази, с която ние играем. Втората причина е, че от началото на сезона се представяме на приливи и отливи. И се надяваме във всеки изминал мач да подобряваме нашата игра – както се видя, направихме това срещу Плевен и срещу Левски. Сега срещу Балкан играхме слабо, същото бе и срещу Рилски спортист.

Мисля, че оттук нататък ще се развиваме само нагоре. Имаме нови играчи, имаме контузени, но останалите трябва да бъдат значително по-фокусирани. И да започваме много по-мотивирани където и да играем, в която и да е зала.

Що се отнася до контузиите, Николай Николов можем да го очакваме да бъде готов след Нова година. Докато за Тони Гуджино се надявам да бъде готов още за следващия мач, но лекарите още не са се произнесли окончателно.“

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker