Ботев ПловдивФутбол

Апостол Апостолов: 4 оставки са подадени, включително моята и тази на Ангел Палийски!

Председателят на УС на Сдружение ПФК Ботев “Пловдив” потвърди пред TribunaPlovdiv.bg подадените 4 оставки в клуба днес.

Една от тях е на изпълнителният директор Ангел Палийски, докато другите три са на членовете на Сдружението Борис Гиздаков и Теодор Бочев, както и своята.

Той обяви, че на 1.10.2017 ще има ново Общо събрание на Сдружението, което ще бъде и отчетно-изборно.

Апостол Апостолов заяви, че бизнесменът Георги Самуилов не е променил намеренията си спрямо Ботев, които е изразил още преди време. Той желае да придобие акциите на клуба, но чак когато те не са обвързани с риск. Също така Самуилов е готов да помогне за довършването на стадион Христо Ботев, като един от вариантите е промяна на концесията.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Ето какво каза още той пред нашия екип:

“Минахме всички точки. Нормално бе да има дебат. В рамките на процедурата беше дебатът. По какъв начин ще стане увеличението на капитала и т.н. На 1 октомври ще има още едно Общо събрание, на което ще обсъди как ще се финансира този капитал”.

“Аз, Гиздаков, Бочев и Палийски подадохме оставки. Те ще бъдат обсъдени на следващото събрание. Палийски ми прати съобщение. Той смята, че ако той е проблемът за развитието на клуба, той ще отстъпи своите правомощия. Трябва ни мир. Войната не носи довиденти”.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

“Аз съм трета година тук. В крайна сметка тези, които мислят, че могат да помагат на Ботев (Пд) повече от мен, да дойдат. Аз знам колко много да помогна. По-добре да не подвеждам колегите от Сдружението. Още през 2015г. им казах да намерят друг да оглави Сдружението”.

“Самуилов продължава да помага на клуба. През миналата година той е издържал Ботев (Пд) на 80-90% непрекъснато. За Стадион – той каза, че е готов в рамките на новите поправки в закона за концесиите, концесията да бъде прехвърлена на чиста фирма без задължения. И след това евентуално да започне да се строи, а бенефициентът да бъде клуба. Така хем държава ще си вземе своите такси, хем Пловдив ще има един хубав стадион. А сега именно тези задължения спират процеса”.

Караници и оставки белязаха общото събрание на Сдружение „ПФК Ботев“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker