Ботев ПловдивТопФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев и ЦСКА 1948 отново се занулиха на “Колежа”, ВАР отново главно действащо лице

Отборът на Ботев (Пловдив) завърши наравно 0:0 срещу ЦСКА 1948 в среща от втория плейофен кръг за седмото място в Първа лига. “Канарчетата” имаха по-добрите възможности за гол, но пропуски и отменен гол запазиха двете нули на таблото в Пловдив.

След тази среща двата тима отново са с равни точки, а борбата за бараж ще продължи до самия край на шампионата.

Едва в 12-ата минута на мача се стигна до първото по интересно положение в мача. Гостите разиграха добре, след което Сердюк получи пас в наказателното поле, освободи се от играч на “жълто-черните” и стреля, но право в ръцете на Ханкич.

profittips-the best football tips

Само минута по-късно играта се пренесе в наказателното поле на “червените”. Уме Емануел напредна след което потърси Дилан Мертенс в пеналтерията. Халфът овладя и стреля силно, но Петър Маринов спаси.

В 14-ата минута гостите направиха нова бърза атака при която Сердюк получи пас в малкото наказателно поле и стреля, но Ханкич спаси. Кълбото попадна в Карагарен, който пробва удар с левия крак, но слабо и без проблеми за “жълто-черната отбрана.

В 32-ата минута Джеймс Ето’о намери Уме Емануел в наказателното поле, който без да се замисля стреля с левия крак, но в страни от целта.

120 секунди по-късно пред Кристиан Нвачукву се откри още по-добър шанс и само рикошетът в крака на Теодор Иванов попречи на 18-годишния нигериец да открие резултата.

В добавеното време на първата част Радослав Кирилов се озова с топка в крака сам срещу Ханкич, но шутира силно право в тялото на вратаря на “жълто-черните”.

В 63-ата минута домакините направиха много добра атака, при която Балоянис намери Мертенс, който стреля, но бранител в “червено” се хвърли на шпагат и изби кълбото в ъглов удар.

Минута по-късно Николай Минков пробва късмета си от далечна дистанция, но в с малко в страни от вратата на Маринов.

В 75-ата минута “канарчетата” отправиха два поредни изстрела. Първо Дилан Мертенс получи топка в наказателното поле, след което стреля, но право в ръцете на Маринов. След това гостите бързо загубиха кълбото, което попадна в Ето’о, който шутира мощно, но над целта.

В 82-ата минута хубав пробив на Балоянис отляво завърши с точно подаване към Секулич, който обаче отблизо не намери очертанията на вратата.

Дилан Мертенс се разписа в 85-ата минута. След поредното центриране от корнер, Ивайло Видев с глава стреля в десния стълб на вратата на Петър Маринов, а при добавката Дилан Мертенс не сгреши. След дълга проверка на ВАР обаче, голът не бе зачетен заради засада.

До края на срещата не паднаха голове и двата тима поделиха точките.

Стартовите състави на двата отбора:

Ботев: Хидайет Ханкич, Йонас Там, Дилан Мертенс, Джеймс Етоо, Самуел Акере, Николай Минков, Янис Карабельов, Уме Емануел, Константинос Балоянис, Кристиан Нвачукву, Ивайло Видев

Старши треньор: Душан Керкез

ЦСКА 1948: Петър Маринов, Росен Божинов, Талис Енрике, Бирсент Карагарен, Радослав Кирилов, Теодор Иванов, Симеон Василев, Стив Фуртадо, Емил Ценов, Евгений Сердюк, Антонио Вутов

Старши треньор: Валентин Илиев

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker